تاریخ انتشار :1398/10/22 ایکون تعداد بازدید : 686 ایکون

ایکون

هنگام خرید گوشت به چه نکاتی باید توجه شود؟

ایکون از خریداری و مصرف گوشت دام‌هایی که به صورت غیرمجاز کشتار شده‌اند مانند گوشت‌های قطعه‌بندی شده فاقد مشخصات لازم، گوشت چرخ کرده آماده برای عرضه و لاشه‌های فاقد مهر کشتارگاه جداً خودداری شود.
عرضه و نگهداری گوشت باید در داخل یخچال‌های ویترین‌دار صورت گیرد و مقدار گوشت موجود در مغازه باید متناسب با ظرفیت یخچال‌های موجود در فروشگاه باشد. گوشتی را که در خارج از یخچال نگهداری می‌شود نباید خریداری نمود.
گوشت چرخ کرده باید در حضور مشتری از لاشه ممهور به مهر دامپزشکی و در چرخ گوشتی که خالی و تمیز است تهیه گردد. از خرید گوشت چرخ‌کرده‌ای که در قصابی‌ها به صورت آماده عرضه می‌گردد و یا دارای بسته‌بندی مناسب با مشخصات بهداشتی کامل نیستند باید خودداری نمود.

تاریخ انتشار :1398/10/22 ایکون تعداد بازدید : 748 ایکون

ایکون
ویژگیهای ظاهری گوشت قرمز سالم چیست؟

ایکون
باید در کشتارگاه‌های مجاز تهیه شده و دارای مهر دامپزشکی باشد.
ظاهر آن لزج و چسبنده و مترشح نباشد. همچنین خشک و یا چروکیده بودن از علایم نگهداری گوشت در شرایط نامناسب و غیربهداشتی است.
دارای نقاط خونریزی و دانه‌های غیرعادی نباشد.
عضلات سفتی و قوام طبیعی داشته باشد و با فشار انگشت پس از برداشتن انگشت به حالت اولیه برگردد.
بوی گوشت در حالت طبیعی و سلامت بودن بوی مخصوص لاشه‌های کشتاری است و هرنوع بوی غیرطبیعی و نامطبوع مانند: ترشیدگی، عفونت و گندیدگی، کپک زدگی و یا تعفن علامت فساد گوشت می‌باشد.
رنگ طبیعی گوشت با توجه به نوع دام کشتاری صورتی متمایل به قرمز است، کم رنگ بودن گوشت ممکن است علامت کم خونی وبیماری مزمن دام کشتاری باشد. پر رنگ بودن و تیره رنگی گوشت علامت عدم خروج کامل خون در هنگام ذبح است که خود از علایم احتمالی ابتلای دام به بیماری عفونی و تب‌دار یا مرگ دام قبل از کشتار است.
هرگونه تغییر رنگ آن از قرمز به سبز، قهوه‌ای، خاکستری، سیاه و کپک‌زدگی از علایم فساد گوشت می‌باشد.
لاشه دام‌های کشتار شده باید در پایان عملیات کشتارگاهی شستشوی کامل شده و بلافاصله سرد شوند ۴ – ۰ درجه سانتیگراد) و بهترین روش نگهداری گوشت تازه حفظ این دما تا هنگام مصرف (کوتاه مدت) است. از نظر بهداشتی بهترین روش، عرضه گوشت بصورت قطعه‌بندی و بسته بندی در ظروف مناسب بهداشتی و دارای برچسب حاوی کد بهداشتی بهره‌برداری دامپزشکی، نام و نوع فرآورده، نام و نشانی کشتارگاه، تاریخ تولید و انقضا مصرف و شرایط نگهداری گوشت می‌باشد.

تاریخ انتشار :1398/10/5 ایکون تعداد بازدید : 671 ایکون

ایکون

لوازم حفاظت فردي چه کاربرد هایی دارند؟

ایکون

اين لوازم جهت رسيدن به 3 منظور بكار مي روند:

1- بعنوان اقدام اسا سي ايمني بر روي محيط و پيرامون كارگر و آنچه که در اختيار دارد.

2- بعنوان ابزار كار تلقي شده كه بدون آن پرداختن به شغل مورد نظر غير ممكن است.

3- در شرايطي كه اقدام اسا سي ايمني مشكل و يا محتاج زمان مي باشد در اين صورت تنها امكان تامين شرايط ايمني براي افراد بطور موقت خواهد بود.

تاریخ انتشار :1398/10/4 ایکون تعداد بازدید : 705 ایکون

ایکون

ایکون

پاسخ
 روش های فیزیکی:  که شامل ته نشینی، شناورسازی، غربال کردن، دانه گیری
 روش های شیمیایی:  استفاده از مواد شیمیایی همچون آهک. در این روش هدف حذف کدورت، آلاینده های میکروبی و حذف سختی است
  روش های بیولوژیکی:  در این روش عمل تصفیه توسط میکروب ها انجام می گیرد که به دسته هوازی، هوازی اختیاری و بی هوازی تقسیم می شوند

تاریخ انتشار :1398/10/4 ایکون تعداد بازدید : 685 ایکون

ایکون پرسش: خونی که بعد از ذبح کردن جانور در گوشت موجود است آیا آن خون پاک است یا نجس ؟

ایکون پاسخ: خونی که بعد از تمام شدن تذکیه شرعی در حیوان باقی می ماند پاک است .

تاریخ انتشار :1398/10/4 ایکون تعداد بازدید : 703 ایکون

ایکون
  در چه شرایطی جنین داخل شکم حیوان ذبح شده خوردنش حلال است؟

ایکون
۱ - تام الخلقه باشد و مو یا کرک یا پشم داشته باشد هرچند روح در آن دمیده نشده باشد.
۲ - قبل از ذبح مادرش نمرده باشد.
۳ - پس از ذبح مادر در شکافتن شکم و خارج ساختن آن سستی نشده باشد، پس اگر سستی شود و به این دلیل جنین بمیرد حرام است.

تاریخ انتشار :1398/10/1 ایکون تعداد بازدید : 711 ایکون

ایکون

ایکون

سلام خدمت دوست عزیز
ساخت ایرلیفت که جهت تخلیه لجن و فاضلاب کشتارگاه و همچنین انتقال خون و پساب از حوضچه ای به حوضچه دیگر مورد استفاده قرار میگیرد که می تواندجایگزین کف کش ها و لجن کش های تصفیه خانه قرار گیرد.
از مزیت های ایرلیفت نسبت به لجن کش و کف کش می توان به هزینه ساخت بسیار پایین،استهلاک تقریبا صفر،عدم نیاز به نیروی برق و همچنین راه اندازی و نگهداری بسیار ساده اشاره کرد.
(تلفن تماس جهت سفارش و مشاوره ساخت ایرلیفت:09189086964 اقای حاتمی مسئول تاسیسات)
 

تاریخ انتشار :1398/9/30 ایکون تعداد بازدید : 687 ایکون

ایکون

ایکون

با سلام خدمت شما
در کشتارگاه صنعتی به جهت تایید سلامت دام و جلوگیری از ذبح دام ناسالم دام ها به مدت حداقل 24 ساعت باید در سوله های قرنطینه کشتارگاه قرار گیرند تا دکترهای دامپزشکی با معاینه دقیق دام مجوز کشتار را صادر نمایند.

تاریخ انتشار :1398/9/14 ایکون تعداد بازدید : 703 ایکون

ایکون مدت زمانی که لاشه های ذبح شده در سردخانه باقی میمانند تا مجوز فروش بگیرند چقدر است؟

ایکون   از آنجایی که با قرار گرفتن لاشه گرم (سالم عاری از بیماری)در دمای 0تا4 درجه سانتیگراد به مدت 24 ساعت تمامی ویروس ها و آلودگی های آن از بین میرود لذا حداقل میبایست به مدت 24 ساعت در سردخانه مخصوص قرار گیرد.